U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze hoofdsponsoren!

Activiteitenkalender

ALGEMEEN

SJORS SPORTIEF: start zodra de lessen worden hervat! 

LEDENUITJE: nadere info volgt volgend seizoen.

 

JUDO: volgende wedstrijd

   
  
 
   
   

TURNEN: volgende wedstrijd

Wanneer?  
info volgt
Wat?                
Waar?  
Wie?  

Steunt u Sport Vereent ook?

SponsorKliks!

     

  Sportplezier!

Contributie

TURNEN  
Nijntje Beweegdiploma (45 min) € 13,50 per maand
Recreatief turnen meisjes (75 min) € 15,50 per maand
Recreatief turnen jongens (90 min) € 18,50 per maand
Wedstrijdgroep (4 uur) € 37,00 per maand**
Keuze extra, vrijdag (60 min) € 10,00 per maand***
   
   
JUDOSPORTEN  
Judo j/m € 15,50 per maand
   
   
VOLWASSENGYM (woe ochtend) € 12,50 per maand
VOLWASSENGYM (woe avond)

 €10,00 per maand

TRIMGROEP € 10,00 per maand* 
  € 12,00 per maand*
   
PILATES € 15,50 per maand
   
DANS  
3 t/m 5 jaar (45 min) € 13,50 per maand
vanaf 6 jaar (60 min) € 15,50 per maand
Dansmix € 15,50 per maand

 

* In de wintermaanden betaalt u 12 euro per maand, in de zomermaanden betaalt u 10 euro per maand; dit heeft te maken met de locatie.

**Het wedstrijdgeld (inclusief juryboete) wordt tijdens de wedstrijdperiode geïncasseerd via automatische incasso bij de ouders / verzorgers. Wedstrijdgeld is het bedrag (door de KNGU / organisatie bepaald) dat per sporter voldaan moet worden om mee te mogen doen aan de wedstrijden. Wanneer er door de club onvoldoende juryleden geleverd worden, wordt er een juryboete toegevoegd aan het wedstrijdgeld. (Mocht u interesse hebben in een jurycursus, dan horen wij dit graag.) Bij onverwacht niet deelnemen aan de wedstrijd of stoppen tijdens de wedstrijdperiode wordt het wedstrijdgeld ook in rekening gebracht. Dit omdat de vereniging al geruime tijd van te voren de inschrijving moet doen en uitschrijven niet meer mogelijk is.

***Wedstrijdgroep turnsters kunnen op vrijdag kiezen voor een extra uur trainen. Dit uur komt dan achter de gewone training aan op vrijdag. Het bedrag van 11,00 euro komt dan bij het contributiebedrag op.

 

CONTRIBUTIEREGLEMENT

1. Alvorens lid te worden mag men twee keer een gratis proefles volgen. 
2. De contributie wordt maandelijks geïncasseerd en is berekend over twaalf maanden. 
3. Betaling van de contributie vindt plaats per automatisch incasso. Hiervoor wordt een machtiging gevraagd bij de digitale inschrijving via het inschrijfformulier op de website (lidmaatschap - inschrijven).
4. Opzegging van het lidmaatschap wordt gedaan via de website (lidmaatschap - opzeggen) of bij de ledenadministratie (contact - bestuur).  
5. Opzegging voor alleen de vakantieperiode is niet toegestaan. De contributie is berekend en betaald over twaalf maanden.
6. Elke wijziging in persoonsgegevens en/of lidmaatschap dient schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven aan de ledenadministratie (contact - bestuur).