U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze hoofdsponsoren!

Activiteitenkalender

ALGEMEEN

Nationale Sportweek 2020 van 18 / 27 september 2020. Bij ons kun je als nieuw lid een maand gratis sporten in september. 

 

19 September 2020 de start van de Grote Clubactie!!

 

LEDENUITJE: zaterdag 17 april 2021 

 

JUDO: volgende wedstrijd

   
  
 
   
   

TURNEN: volgende wedstrijd

Wanneer?  20 juni 2020 (AFGELAST)  
Wat?  
Waar?  
Wie?  

Steunt u Sport Vereent ook?

SponsorKliks!

     

  Sportplezier!

Judo

JUDO - 5 t/m 8 jaar
Op een speelse manier leren de kinderen met elkaar omgaan. Stoeien (randori) staand en op de grond, vallen en simpele worpen. Dit is goed voor de motoriek, maar ook leren de kinderen om met respect met een ander om te gaan. Waar liggen de grenzen van wat wel en niet mag in de Dojo (mat), maar ook daar buiten. 

JUDO - 9 jaar e.o
Bij de oudere jeugd wordt er meer aandacht besteed aan de technieken, die steeds moeilijker worden. Het is belangrijk dat de jeugd respect heeft voor elkaar en voor anderen. Voor sommige kinderen helpt dit ook goed om weerbaarder te worden. 

 

WEERBAARHEIDSTRAINING
"Hoe laat ik nu weten dat ik dat niet leuk vind?"

Het overkomt iedereen wel eens dat je ergens bent en iemand pakt je arm of schouder vast, wat je niet leuk vindt. Wat kun je dan doen?
Belangrijk is je houding; straal je uit dat je zelfverzekerde bent of dat je bang bent? Vaak is het voldoende om te zeggen: "Wilt u mij loslaten, ik vind dit niet fijn."

Maar wat als ze dat niet doen? Dan zijn simpele bewegingen die goed uitgevoerd worden vaak voldoende, in combinatie met iemand laten schrikken. 

Om bovenstaande te oefenen, wordt er bij voldoende opgave gestart met een cursus Zelfverdediging/weerbaarheid. Dit kan voor de jeugd die op de fiets naar school gaat in een andere plaats, of die niet zo zeker van hun eigen kunnen zijn. Maar als er dames of heren zijn die graag ook wat dingen leren om wat weerbaarder te worden, is dat ook mogelijk. 

Heeft u vragen of interesse, voor uzelf of uw zoon/dochter? Laat het dan even weten door een mail te sturen naar judo@sportvereentoldemarkt.nl

 

19 September 2020 Start Grote Clubactie !

 

Dit jaar doen wij weer mee met de grote clubactie. Anders dan anders... u kunt uw loten online kopen. 

I.v.m. de coronamaatregelen hebben wij ervoor gekozen om de kinderen niet langs de deuren te laten gaan. 

Via deze QR-code kunt u uw loten kopen en steunt u onze vereniging. Liever via onze clubpagina loten kopen? Klik dan op deze link. 

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 / 27 september Nationale Sportweek 2020

 De maand september kunnen nieuwe leden een maand gratis sporten! Meld je aan en doe een proefles mee!!