U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze hoofdsponsoren!

Activiteitenkalender

ALGEMEEN

Alle lessen en bijeenkomsten gaan niet door , tenminste tot 6 april 2020 dit i.v.m. de maatregelen Coronavirus. 

 

JUDO: volgende wedstrijd

   
  
 
   
   

Turnen: volgende wedstrijd

Wanneer?    
Wat?  
Waar?  
Wie?  

Steunt u Sport Vereent ook?

SponsorKliks!

     

  Sportplezier!

Kleutergym

LESSEN
Kleutergym is één van de eerste vormen van het turnen. De kinderen leren spelenderwijs de grondvormen van bewegen. Dit wordt gedaan door spel en oefeningen op de toestellen. Ook leren de kinderen om samen met andere kinderen te spelen en te bewegen. 
De lessen worden gegeven in Zalencentrum Dalzicht door Tineke Rudolphie. 

Nijntje Beweegdiploma
Sport Vereent heeft het landelijke keurmerk van de KNGU voor het Nijntje Beweegdiploma. Er is een leuk beweegprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 2 en de 6 jaar. Peuters en kleuters leren door gevarieerde oefeningen en spelletjes de basis van bewegen. 

De grootste motorische ontwikkeling vindt namelijk in de eerste levensjaren plaats! Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, begrijpen en het verwerken van kennis. Zo is het in de toekomst makkelijker om bewegingen sneller en beter uit te voeren. 

Tijdens de kleutergym worden de aspecten van het Beweegdiploma doorgenomen. Eens per jaar wordt er een feestje georganiseerd, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben, en ontvangen hier een diploma voor. 
Er kunnen twee diploma's gehaald worden. 

LEEFTIJD
Vanaf 2,5 jaar is uw peuter welkom om mee te doen bij deze lessen. Als ouder mag u natuurlijk ook mee kijken. 
Kom vrijblijvend een keer langs in Zalencentrum Dalzicht tijdens de kleutergym lessen.