U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze hoofdsponsoren!

Activiteitenkalender

ALGEMEEN

Nationale Sportweek 2020 van 18 / 27 september 2020. Bij ons kun je als nieuw lid een maand gratis sporten in september. 

 

19 September 2020 de start van de Grote Clubactie!!

 

LEDENUITJE: zaterdag 17 april 2021 

 

JUDO: volgende wedstrijd

   
  
 
   
   

TURNEN: volgende wedstrijd

Wanneer?  20 juni 2020 (AFGELAST)  
Wat?  
Waar?  
Wie?  

Steunt u Sport Vereent ook?

SponsorKliks!

     

  Sportplezier!

Turnen - meisjes

RECREATIEF TURNEN
Sport Vereent heeft een recreatieve turngroep voor meiden die lekker willen bewegen en de basis van het turnen willen leren. Tijdens de lessen wordt er geturnd op de verschillende toestellen, namelijk sprong, brug, balk en vloer. Ook worden er andere leuke werkvormen gedaan, zoals bijv. een schuin vlak. 

Voor de recreatieve turngroep is er ook een mogelijkheid om mee te doen aan verschillende wedstrijden, zoals de clubkampioenschappen en onderlinge wedstrijden. Dit is niet verplicht.

Proeflessen
Het is mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken en/of mee te doen. 

 

WEDSTRIJDGROEPEN
Sport Vereent biedt ook de mogelijkheid om te turnen één van de wedstrijdgroepen. Deze zijn verdeeld in twee groepen, onderscheiden in het aantal trainingsuren (3,5 uur en 4 uur per week).  

Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan de vier toestellen (sprong, brug, balk en vloer), maar ook aan lenigheid en kracht. Tevens wordt er getraind voor de wedstrijden en worden er wedstrijdoefeningen geleerd.

Door de trainers wordt gedurende het seizoen de ontwikkeling van alle kinderen in de gaten gehouden. Zij bekijken in welke groep iemand het beste tot haar recht kan komen en communiceren met u als ouder over welke groep voor uw kind het meest geschikt is. Mocht uw dochter in aanmerking komen om te trainen bij één van de wedstrijdgroepen, dan krijgt zij een uitnodiging voor een proefperiode. 

Diploma
Binnen de wedstrijdgroepen wordt er gewerkt met verschillende diploma's waardoor de vordering van de kinderen op een positieve manier gestimuleerd wordt. 

Epke Zonderland-turnhal
Als aanvulling op de trainingen is er voor de wedstrijdgroepenook de mogelijkheid om tien keer per jaar in de Epke Zonderland-turnhal in Heerenveen te trainingen tijdens de clubtrainingen. 

19 September 2020 Start Grote Clubactie !

 

Dit jaar doen wij weer mee met de grote clubactie. Anders dan anders... u kunt uw loten online kopen. 

I.v.m. de coronamaatregelen hebben wij ervoor gekozen om de kinderen niet langs de deuren te laten gaan. 

Via deze QR-code kunt u uw loten kopen en steunt u onze vereniging. Liever via onze clubpagina loten kopen? Klik dan op deze link. 

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 / 27 september Nationale Sportweek 2020

 De maand september kunnen nieuwe leden een maand gratis sporten! Meld je aan en doe een proefles mee!!