Lid worden?

PROEFLESSEN
Bij elke sport bent u welkom om eerst twee gratis proeflessen te volgen om te zien of dit de juiste sport is voor u. Een proefles is aan te vragen via het formulier aanvraag proefles. Dit kunt u vinden onder het kopje contact. Bij interesse kunt u, na de tweede les via deze website het digitale inschrijfformulier invullen.

WIJZIGINGEN
Wijzigingen met betrekking tot de persoonlijke gegevens kunnen door u zelf worden gewijzigd in de Clubassistent app. Voor Judo, trimgroep en volwassengym mag gemaild worden naar ledenadministratie@sportvereentoldemarkt.nl

CONTRIBUTIE
Door middel van het ondertekenen van het inschrijfformulier middels de datum geeft u een machtiging af voor een automatisch incasso om de contributie te innen.

Lidmaatschap dient voor het einde van de maand opgezegd te worden, anders wordt de daarop volgende maand nog wel contributie geïnd.

PRIVACYVERKLARING
Wij verwijzen naar de privacy policy, diegene die zich inschrijft moet een vinkje zetten achter akkoord en gelezen.

INSCHRIJVEN
Hier vindt u het digitale inschrijfformulier van Sport Vereent. Door het formulier in te vullen kunt u lid worden van onze vereniging. Na het inschrijven kunt u de app van Clubassistent downloaden. Nadat uw inschrijving verwerkt is voert u uw mailadres in en klikt op wachtwoord vergeten. Clubassistent is ons communicatiemiddel tussen bestuur, train(st)ers en leden. Het is daarom belangrijk om deze app te installeren.

Vooralsnog gebruiken alleen de turngroepen de clubassistent app.

Klik hieronder voor inschrijven:

INSCHRIJFFORMULIER