Nieuws

Opbrengst Grote Clubactie 2021

Dit jaar hebben wij een recordopbrengst van 3.480,72 euro. Wij willen al onze verkopers ontzettend bedanken. Natuurlijk bedanken bij ook de kopers van de loten en in het bijzonder; Conrad, KR. Wisman, BWS bedrijfsauto's en administratiekantoor Gerard Hagen voor het kopen van een superlot.

Nieuwe vertrouwenspersoon

We zijn blij te kunnen melden dat we een nieuwe vertrouwenspersoon hebben! Marieke van Gool neemt het stokje over van Herman Veldman.

"Graag stel ik me voor als nieuwe vertrouwenspersoon bij Sport Vereent Oldemarkt. Mijn naam is Marieke van Gool. Ik heb twee dochters die dansen en judoën bij Sport Vereent.
Met het aanstellen van een vertrouwenspersoon zorgt een vereniging ervoor dat haar leden in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen sporten. Als er zaken zijn waarmee u zit, die u als sporter of als ouder van een kind niet kunt bespreken met de trainer, de coördinatie of met het bestuur van Sport Vereent, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Dit kan via mijn mailadres: m_vangool@hotmail.com ."

 

Sport Vereent zoekt bestuursleden en coördinatoren!

Help, wij zijn onderbezet en hebben hulp nodig.

We zijn dringend op zoek naar:

  • Bestuursleden
  • Coördinator turnen - jongens
  • Coördinator acties
  • Ledenadministratie per 01-07-22
  • Voorzitter


Een functie als bestuurslid kan gecombineerd worden met een coördinator. Wil je meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

Kijk onder het kopje 'contact' voor onze contactgegevens.