Peuter-/kleutergym

Sport Vereent heeft het landelijke keurmerk van de KNGU voor het Nijntje Beweegdiploma. Er is een leuk beweegprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 2 en de 6 jaar. Peuters en kleuters leren door gevarieerde oefeningen en spelletjes de basis van bewegen.

De grootste motorische ontwikkeling vindt namelijk in de eerste levensjaren plaats! Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, begrijpen en het verwerken van kennis. Zo is het in de toekomst makkelijker om bewegingen sneller en beter uit te voeren.

Tijdens de kleutergym worden de aspecten van het Beweegdiploma doorgenomen. Eens per jaar wordt er een feestje georganiseerd, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben, en ontvangen hier een diploma voor.
Er kunnen twee diploma's gehaald worden.

LEEFTIJD
Vanaf 2,5 jaar is uw peuter welkom om mee te doen bij deze lessen. Als ouder mag u natuurlijk ook mee kijken.
Kom vrijblijvend een keer langs in Zalencentrum Dalzicht tijdens de lessen.

Momenteel geen lessen

Momenteel bieden we geen peuter/kleutergym aan. We hebben helaas nog geen vervangende trainster gevonden om deze lessen aan te kunnen bieden. Houd deze pagina in de gaten, als de lessen hervat worden geven wij dit aan.

Bent of kent u een gecertificeerd gymdocent die ook peuter/kleutergym bij ons wil aanbieden? Neem u dan contact op via de mail met Patricia Kooij, bestuurslid/ledenadministrateur. Zij zal contact met u opnemen.

ledenadministratie@sportvereentoldemarkt.nl